Butik Pasta Kursları

Kurs Programı:
• Butik Pastacılıkta kullanılan ekipmanların tanıtımı,
• Şeker Hamuru yapımında kullanılacak malzemeler hakkında genel bilgi,
• Şeker Hamuru ile kaplamaya uygun nemli kek yapımı,
• Kekin kesilmesi,
• Pasta kreması yapımı,
• Krema ve iç malzeme ile kekin katlandırılması,
• Şeker hamurunun renklendirilmesi ve kaplamaya uygun hale getirilmesi,
• Pastanın kaplanması,
• Butik Pasta Dizaynı
• Figür yapımı,
• Butik tasarımın püf noktaları,
• Butik Pasta yapımında kullanılan malzemelerin temininde dikkat edilmesi gereken hususlar.

- Kurs süresince kullanılacak malzemeler "ANKARA BUTİK PASTA" tarafından karşılanmaktadır,
- Kurs sırasında üretilen ürünler kursiyerlere hediye edilmektedir.
- Kurs programı katılımcıların seviyesine uygun olarak Eylem AKGÜL SUNGUROĞLU tarafından belirlenmektedir,
- Kurs Süresi: 1 gün (10:00 - 17:00)

Detaylı bilgi ve kayıt için lütfen benimle iletişime geçin,
                                           
Zevkli ve eğlenceli kurslarda görüşmek üzere, İlginize Teşekkürler



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails